E-kurs- Änglaguiden

Mottagning: Industrigatan 68, Landskrona

Telefon: 072 54 99 126

E-post: info@antonsdotter.com

Änglaguiden


Änglakurs som är baserad på boken "Änglaguiden" och är till för dig som befinner dig i ett vägskäl i livet

ÄNGLAGUIDEN


Änglaguiden är till för dig som befinner dig i ett vägskäl i livet och behöver en hjälpande hand som guidar dig över bron från där du befinner dig just nu till dit du vill komma. När detta uppträder i ditt liv kan du vara säker på att ett medvetandeskifte, inom dig, är på väg att inträffa. Det är inte en fråga om NÄR, utan om HUR.

Änglaguiden är en nyckel till att utvidga ditt medvetande för att skapa en ökad förståelse för din äkta identitet.

Genom änglarna blir du vägledd på ett ödmjukt och glädjefyllt sätt.

Boken innehåller 30 änglabudskap samt fakta, forskning och inspiration till insikt så att du på ett konstruktivt sätt kan tillämpa budskapen i ditt liv.

Änglaguiden är en bok för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.

I Änglakursen "Änglaguiden" skickas nedanstående material hem till dig samt att du får en studiehandledning via e-post. Kursen innehåller:

  • Boken "Änglaguiden" (mjukband) av Rosanna Lariella Antonsdotter. Läs mer
  • Dagboken "Tacksamhetens gåva- Dagbok för eftertanke och reflektion" (spiralbunden) av Rosanna Lariella Antonsdotter. Dagboken kan inte beställas separat utan ingår endast i "Det personliga utvecklingsprogrammet".
  • Boken "Änglainsikter från Veckans Insikt & Änglabudskap" (inbunden) och tillhörande insiktskort av Rosanna Lariella Antonsdotter. Läs mer
  • Änglabilder (utan ram). Änglabilder på Ärkeängel Mikael, Ärkeängel Rafael, Ärkeängel Gabriel, Ärkeängel Uriel och Medkänslans ängel- Lariella.
  • E-kurssidan "30 dagar med änglarna". En digital kurssida fylld med meditationer, övningar, föreläsningar, inspiration och mycket annat. Du har livslång tillgång till E-kurssidan.-Copyright © All Rights Reserved-

Cookies används på den här webbplatsen för att du ska få den bästa upplevelsen.

Ta reda på mer
Ok!